top of page
  • Foto del escritor

La Muixeranga de la Plana estrena un documental pel 5é aniversari


Imatge: Presentació de l'acte / Andrea Andreu Ribes

Roser GP


Aquests darrers mesos, la Muixeranga de la Plana haguera celebrat el seu 5é aniversari si no s’haguera vist afectada per la crisi de la Covid-19.


Per aquest motiu, han estrenat un curt documental realitzat durant el desconfinament per rememorar els 5 anys d’existència com a colla muixeranguera.


L’acte, que ha tingut lloc a l’edifici del Menador de Castelló aquest dijous 9 de juliol a les 19h, ha estat presentat per Sònia Alegre, membre de la muixeranga des dels seus inicis, i ha comptat amb la presència de polítics i institucions, així com d’un elevat nombre de persones de la colla muixeranguera, fins a completar l’aforament permés en la situació actual.

Imatge durant l'acte de presentació del documental / Ayo Peiró

El curt documental presentat reflecteix el passat, el present i el futur de la Muixeranga de la Plana i pretén així fer ressò d’eixa cohesió i unitat que caracteritza tota muixeranga a l’hora de fer figures humanes, i a més a més, serveix de punt i final per a la celebració d’aquest cinqué aniversari, que s’ha vist condicionada per la crisi sanitària actual.


En l’acte, el regidor i portaveu de Compromís a l’Ajuntament de Castelló, Ignasi Garcia, ha felicitat a la Muixeranga pel seu universari així com per la tasca realitzada al llarg d’aquests 5 anys.

Imatge: Cartell de l'acte de presentació

2 visualizaciones0 comentarios
bottom of page