top of page
  • Foto del escritor

El “Festival de Cinema i de Música” de Castelló es cancel·la per la Covid-19



NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón

La 3a edició del Festival de Cinema i Música de Castelló (CIM) s’ha vist afectada per la crisi del coronavirus que està assetjant la Terra i finalment, no es durà endavant.


L’organització de l’esdeveniment, que s’hauria d’haver celebrat entre els dies 4 i 7 de juny a la capital de la Plana, ha decidit postposar la cita per al 2021. D’aquesta manera, el director que es tenia previst que fora el focus d’atenció del festival, Dexter Fletcher (Rocketman o Bohemian Rhapsody), no visitarà Castelló, almenys de moment, per agenda del director.


Una altra protagonista que haguera tingut aquesta 3a edició del festival era Icíar Bollaín, que ha gravat el seu llargmetratge La boda de Rosa a Benicàssim.



Aquesta mostra de cinema i música que ha reunit des del 2018 diversos famosos en la capital de la Plana, pretén dotar la ciutat de cinema i de música a gran escala, per la qual cosa durant les edicions anteriors ha comptat amb la presència del cineasta Julio Meden o de la compositora Jocelyn Pook entre d’altres.

4 visualizaciones0 comentarios
bottom of page