top of page
  • Foto del escritor

Castelló es fotografia des dels balcons

Actualizado: 1 jun 2020

NOTÍCIA

Roser Garcia Piñón


L’Ajuntament de Castelló participa en l’activitat promoguda per PhotoESPAÑA i pel Festival Internacional de Fotografía y Artes Visuales que consisteix a fotografiar, per part de la ciutadania, els racons de la capital de la Plana que veuen des dels balcons.


La iniciativa, promoguda per la Regidoria de Cultura, pretén posar en valor cada racó de la ciutat, i com ha afirmat la regidora, Verónica Ruiz, és una oportunitat perquè cadascú, des de les seves cases, “done la seva visió i compartisca les seves vistes”.


Amb l’estat d’alarma, el Festival Internacional de Fotografía y Artes Visuales ha posat en marxa aquesta iniciativa per tal que tothom Puga obrir no sols les finestres de casa seva, sinó també la creativitat fotogràfica, i en aquest context, l’Ajuntament de Castelló s’ha sumat a la iniciativa i ha proposat inaugurar una exposició el mes vinent en deiferents indrets de la ciutat amb una selecció de les imatges presentades al llarg del temps de confinament.


Per poder participar-hi, hi ha de temps fins al proper dia 17 de maig, i s’han de publicar les fotografies en Instagram amb l’etiqueta PHEdesdemibalcón i PHE20.

Fotografia amb què TrapAU hi participa

10 visualizaciones0 comentarios
bottom of page